sedihhh…

huhuhuhuuu..terdapat 1 alkisahhh…di pgi hari yg terang bnderang…ak bergumbira mjemur bju…tiba2..hari btukar gelap…ak pn terkocoh2 trun untuk mgangkat jemurannn..tbe2..ak terkj0t bruk sb bj ak yg td ade 10elai..tb2 da jd 9elai jee…huhuhuuuu…juz tggl hanger yg 0 tnp bju…waaaaaa….bj ku tlah dcuriiii….hmmmm…sgguh tdk ku sngke,,kt ukm ni..yg mane org nye bjak2 blake sggup mcuri bj yg mane hak mlik org lain…xinsaf2 ke…kn ke da nk exam ni…huhuhuhuuuu..moral of da story…bwk2 la insf di kala musim exm ni…kalooo xxx……azab nk jwb exmm….huhuhuhuuu…….

 

Advertisements

Lastly…..

Alhmdullillahhhh…..Lastly,,,all of us already get the confirmation from PM  Kamisah Osman baout da blog…hmmm….eventhough  it quite though  4 us for who doesn’t hv experience in blogging,,but we must be dare to try,be resourceful, independent and hardworking…just like in her ystrday lecture,,,as students,,we must be creative and think critically..hhmmmm…creative???creative at the simplest level means bringing into being sumtin that was not there b4 by Edward da bono…heheheee…seems like i’m focus in da claz rite???

t0morRowWw…

esk ade lecture ccts lg…hari t0k bljar bnd bru lg…n lg 1,,,esk jgak aku ada exam utk physics..wAaAaa…xsbr utk hari esk..wish me luck…=)

o0ohhh0hoh00…cAm2 rUpEnyEEe..=)

waaa…..aku da terer wat blog…terer ke???hahaha…xde la terer sgt kn..aku bru je diibaratkn mcm dak2 kecik yg baru blajar nk blari..ni sume dsebabkan dek lecture ccts 26feb08 lps…..hmmm…eventhough ada info2 yg menconfiuskan tp dgn tekad dan kecekalan kuharungi juaaa…ecehhh..heheheheee…

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!